21 Bridges

“21 URA” : Një ndjekje për të arrestuar dy të dyshuar për vrasjen e tetë policëve nxjerr në pah diçka më të madhe. Polic që janë përfshirë në kartele droge dhe drejtues të lart që e mbështesin këtë aktivitet.

Kategoria: AksionDramëKrim

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 99 min

Realizimi:

IMDb: 6.6