8MM

Një vejushë e pasur kontakton detektivin privat Tomas Uellis dhe kërkon që ai të përcaktojë nëse filmi 8MM, që tregon vrasjen e një vajze, është i vërtetë.

Kategoria: KrimMisterThriller

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 123 min

Realizimi:

IMDb: 6.5