Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

A Clockwork Orange

Kreu i një bande që punon për të kryer dhunë të çdo lloji, pasi lihet nga shokët e tij në duart e policisë, ai dënohet dhe burgoset, ndërkohë atij i ofrohet dhe një mundësi për liri: në këmbim që ai t’i nënshtrohet një terapie eksperimentale, por plani nuk shkon siç duhet…

Kohëzgjatja: 136 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 8.3