Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1

A Fantastic Woman

Marina, një grua e cila punon kamariere gjatë ditës dhe këngëtare klubesh gjatë natës, shkatërrohet plotësisht pas vdekjes së të dashurit të saj më të madh në moshë.

Kohëzgjatja: 104 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 7.2