Që tu sjellim më shumë filma pa reklama na ndiqni vetëm në MISTRECI.TO
  • Server 1
  • Server 2

A Futile and Stupid Gesture

Në vitet ’70 dhe ’80, suksesi dhe influenca e ‘Llamba Kombëtare’ krijon një perandori të re mediatike të mbikëqyrur në mënyrë brilante dhe të trazuar nga Dag Kenei.

Kohëzgjatja: 101 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.8