A Haunted House

Malkolmi dhe Kisha shpërngulen në shtëpinë e ëndrrave të tyre, por shumë shpejt mësojnë se një monstër jeton aty me ta. Kur Kisha pushtohet nga djalli, Malkolmi i vendosur ta mbajë jetën e tij seksuale në vijë, kërkon ndihmën e një prifti, një fallxhori dhe një skuadre që kap fantazma…

Zhanri: FantaziHorrorKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 86 min

Realizimi:

IMDb: 5.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *