Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
  • Server 4

A Man Called Ove

Ove, një pensionist i mbyllur në vetvete kalon ditët e tij duke ndjekur rregullat e shoqërisë dhe duke vizituar varrin e bashkëshortes. Ndërkohë që heq dore nga jeta zhvillon një miqësi me komshinë e tij optimiste për jetën…

Kohëzgjatja: 116 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 7.7