A Nice Girl Like You

“Lusi Neal është hedhur në lojë, kur përflitet se është shumë e frenuar nga ish i dashuri i saj. Në përpjekje për ta ndryshuar këtë, Lusi krijon një listë mjaft të çuditshme, që do ta dërgojë atë në një turbullirë dhe në një udhëtim befasues të gjetjes së vetvetes, miqësisë dhe dashurisë së re.”

Kategoria: KomediRomancë

Drejtori: ,

Shteti:

Koha: 94 min

Realizimi:

IMDb: 5.0