Agenda: Payback

Stivi Ualsh bën një jetë luksoze por duke shkatërruar ëndrrat e njerëzve të tjerë. Piter Farrell është një burrë që s’ka më asgjë për të humbur dhe s’ka gjë më të rrezikshme se një njeri që kërkon hakmarrje…

Kategoria: AksionDramëKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 95 min

Realizimi:

IMDb: 4.1