#Alive

Pasi në qytet përhapet një virus i rrezikshëm i cili i kthen njerzit në zombi, vendi bëhet pothuajse i pabanueshëm dhe i frikshëm, por aty ndodhet një i mbijetuar i cili ka ngelur i izoluar në apartamentin e tij, kjo do jetë historia e tij…

Kategoria: AksionDramëHorror

Drejtori:

Shteti:

Koha: 98 min

Realizimi:

IMDb: 6.3