An Impossible Love

Lidhja mes Filipit dhe Rashelës, të cilët nuk qëndrojnë dot larg nga njëri-tjetri, por janë të ndarë nga klasa e tyre sociale. Pasi bëjnë një fëmijë, Rashela përballet me pasojat që do ta lëndojnë gjithë jetën.

Kategoria: DramëHistoriRomancë

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 135 min

Realizimi:

IMDb: 7.1