An Officer and a Spy

Një film i vlerësuar dhe nominuar me shumë çmime ndërkombëtare Oficeri dhe Spiuni : Më 1894, Kapiteni Francez Alfred Dreyfus dënohet padrejtësisht për tradhti dhe dënohet me burg të përjetshëm në ishullin e Djallit.

Kategoria: DramëHistoriThriller

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 132 min

Realizimi:

IMDb: 7.2