Anna 2

U rregullua video! Yjet e dy televizioneve, konkurruese dhe përplasëse, të shfaqjeve paranormale takohen në një park argëtimi të braktisur, i cili përfundon të jetë epiqendra e ferrit. Tani ata janë të gjithë të bllokuar në një luftë të gjithanshme kundër së keqes së pastër.

Kategoria: Horror

Drejtori:

Shteti:

Koha: 97 min

Realizimi:

IMDb: 5.5