Anna

Poshtë bukurisë së Ana Poliatovas fshihet fuqia dhe aftësia për t’u bërë një nga vrasëset më të frikshme të qeverisë.

Zhanri: AksionThriller

Drejtori:

Shteti: , , ,

Koha: 118 min

Realizimi:

IMDb: 6.6

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *