PRISNI 5 SEKONDA


Antebellum

Autorja e famshme Veronika Henli, e gjen veten të ngecur në një realitet të tmerrshëm dhe duhet të zbulojë misterin e frikshëm të asaj se çfarë po ndodh, përpara se të jetë tepër vonë…

Zhanri: HorrorMisterThriller

Drejtori: ,

Shteti:

Koha: 105 min

Realizimi:

IMDb: 5.5