Ava

Ava është një vrasëse gjak ftohtë e cila punon për një organizatë të zezë, tani ajo do luftojë për jetën e saj pasi organizata kërkon ta eliminojë sepse shpesh ajo vinte në diskutim urdhrat që merrte dhe thyente rregullat…

Kategoria: AksionDramëKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 96 min

Realizimi:

IMDb: 5.4