Beanpole

Në vjeshtën e Leningradit të 1945-ës Ija dhe shoqja e saj Masha përpiqen të mbijetojnë duke thurur ëndrra dhe duke u përpjekur të kalojnë traumën e luftës.

Kategoria: Dramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 130 min

Realizimi:

IMDb: 7.1