PRISNI 5 SEKONDA


Bears

Një dokumentar i cili ndjek një familje arinjsh në Alaskë, dhe shfaq vlerat e një nëne që kujdesët për të vegjlit e saj dhe ju mëson atyre gjërat themëlore për jetën…

Koha: 78 min

Realizimi:

IMDb: 7.4