Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
  • Server 4

Beast of Burden

Shon Hagerti ka vetëm një orë kohë për të transportuar ngarkesën e tij të paligjshme. Një orë kohë për të siguruar një kartel droge dhe DEA-n se gjithçka shkon sipas planit. Një orë kohë për t’u siguruar që gruaja e tij do jetë gjallë. Dhe duhet të bëjë gjithçka nga kabina e avionit të tij.

Kohëzgjatja: 89 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 3.6