Belle and Sebastian

Një djalë gjashtë vjeçar dhe qeni i tij kërkojnë të ndihmojnë disa Francezë në përpjekje për ti shpëtuar forcave naziste në vend.

Kategoria: Aventurë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 104 min

Realizimi:

IMDb: 6.9