PRISNI 5 SEKONDA


Bilby

Në pjesën e pasme Australiane, një Koalë ‘Bilby’ jeton në shkretëtirën e nxehtë ku përmes sprovave dhe mundimeve ai shpëton një zog të pambrojtur nga grabitqarët dhe padashur bëhet mbrojtësi i saj më i mirë.

Zhanri: AnimuarFamiljarShort

Drejtori: , ,

Shteti:

Koha: 8 min

Realizimi:

IMDb: 7.4