PRISNI 5 SEKONDA

Bird People

Në një hotel pranë aeroportit në rrethinat e Parisit, një inxhinier lë papritur punën, shkëput marrëdhënien me gruan e tij dhe mbyllet në dhomë. Shumë shpejt, fati bashkon rrugën e tij me atë të një shërbyeseje franceze.

Zhanri: DramëFantaziRomancë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 127 min

Realizimi:

IMDb: 6.0