Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Pas ndarjes me Jokerin, Harley Quinn bashkohet me superheroinat Kanarinën e Zezë, Gjuetaren dhe Renee Montoya për të shpëtuar një vajzë të re nga një keqbërës.

Kategoria: AksionAventurëKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 109 min

Realizimi:

IMDb: 6.1