Blackthorn

Butch Cassidy duke parë edhe njëherë për herë të fundit pamjen e shtëpise së tij, në aventurë qe e lidh atë me një hajdut të ri. Ata bëhen shënjester e gangesterëve dhe njerëzve të ligjit.

Kategoria: AksionAventurëWestern

Drejtori:

Shteti: , , ,

Koha: 102 min

Realizimi:

IMDb: 6.5