Blind

Faye, një ish-aktore që humbet shikimin për shkak të një operacioni sysh, lufton për të vendosur në vijë jetën e saj, ndërsa jeton vetëm në shtëpinë e saj të ëndrrave në Hollywood Hills. E shtyrë nga shoqja e saj Sofia, ajo fillon të hapet me Luk, një trajner personal që është memec dhe mund të komunikojë vetëm përmes telefonit të tij celular. Kur shfaqet një i panjohur i maskuar me emrin djali i bukur, Fej kupton se nuk është aq e vetme sa mendon…

Zhanri: DramëHorrorThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 88 min

Realizimi:

IMDb: 4.9

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *