Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

Blood Out

Kur detektivet e qytetit te madh refuzojnë të investigojnë me te tej vrasjen qe kishte lidhje me bandat te vëllait te tij, Sherifi i qytetit të vogël Majkell Spenser heq dore nga dinstiktivi dhe shkon ne fshehtësi për të gjetur vrasësin dhe të hakmerret për vdekjen e vëllait.

Kohëzgjatja: 90 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 4.5