BoBoiBoy Movie 2

Një armik i ligë lirohet nga qelia dhe niset drejt rrugë për të rifituar fuqitë e tij duke shkaktuar vështirësi dhe rrezik për BoBoiBoin dhe grupin e tij…

Zhanri: AksionAnimuarAventurë

Shteti:

Koha: 2h

Realizimi:

IMDb: 6.8

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *