PRISNI 5 SEKONDA


Books of Blood

Një udhëtim në territorin e paeksploruar dhe të ndaluar përmes tre përrallave të ngatërruara në hapësirë dhe në kohë.

Zhanri: DramëHorrorMister

Drejtori:

Shteti:

Koha: N/A

Realizimi:

IMDb: 5.6