Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Born to Race

I lindur për të garuar është historia e Deni Kruger një djalosh i ri pilot garash me plot probleme, pas një aksidenti ne një gare të jashtëligjshme ai dërgohet të jetojnë me të atin ( ish pilot i Nascar) në një qytet të vogël por dhe në ketë qytet të vogël ai s’mund ë qëndroje larg garave.

Kohëzgjatja: 99 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.0