Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Boy Missing

Një avokate vendos të marrë drejtësinë në duart e veta, pasi djali i saj i rrëmbyer gjendet i traumatizuar dhe policia tregohet e paaftë në kapjen e atij, që vogëlushi identifikon si rrëmbyes.

Kohëzgjatja: 105 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.4