Boyka: Undisputed IV

Bojka vazhdon të korrë sukses dhe qëllimi i tij është të arrije ndeshjet e majme, por një vdekje e papritur e kundërshtarit të tij i ndryshon komplet të ardhmen.

Kategoria: AksionKrimThriller

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 86 min

Realizimi:

IMDb: 7.0