Browse

Një njeri i vetmuar bindet se dikush i ka hakuar të gjitha pajisjet dhe se po i përdorin për ta manipuluar dhe kontrolluar.

Kategoria: HorrorThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 84 min

Realizimi:

IMDb: 4.0