Call Me by Your Name

Në Italinë Veriore, në vitin 1983, shtatëmbëdhjetëvjeçari Elio fillon një marrëdhënie me Oliverin, ndihmësin e babait të tij, me të cilin ai afrohet prej seksualitetit të tij në zhvillim, trashëgimisë së tyre hebraike dhe peizazhit italian.

Kategoria: DramëRomancë

Drejtori:

Shteti: , , ,

Koha: 132 min

Realizimi:

IMDb: 7.9