Cars 2

Ylli i famshëm i garave Vetëtima dhe shoku i tij Materi shkojnë përtej oqeanit për të marrë pjesë në garat e Kampionatit Botëror. Por fitorja do jetë tepër e vështirë pasi Materi bëhet pjesë e një historie spiunazhi ndërkombëtar…

Kategoria: AnimuarAventurëDublimeKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 106 min

Realizimi:

IMDb: 6.1