Charlie’s Angels

Elena Houghlin është shkencëtare, inxhiniere dhe shpikëse e Calistos, një burim i qëndrueshëm energjie që do të revolucionarizojë mënyrën se si njerëzit përdorin fuqinë. Por kur teknologjia bie në duar të gabuara, Elena i kërkon ndihmë Agjencisë Townsend.

Zhanri: AksionAventurëKomedi

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 118 min

Realizimi:

IMDb: 4.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *