Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Chasing the Dragon

Një emigrant i paligjshëm nga kontinenti kinez hyn në Hong Kongun e korruptuar, të kolonizuar nga britanikët në vitin 1963, duke u transformuar në një trafikant droge të pamëshirshëm dhe në rritje.

Kohëzgjatja: 128 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.8