China Salesman

Një inxhinier i ri nga Kina shkon në Afrikë për të ndihmuar kompaninë e tij të fitojë një konkurrim. Por ai përfshihet në luftë dhe roli i tij do jetë shumë i rëndësishëm në shpëtimin e vendit.

Kategoria: AksionThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 110 min

Realizimi:

IMDb: 3.0