Choked: Paisa Bolta Hai

Një punonjëse banke, e rënduar nga borxhet e burrit të saj të papunë dhe ëndrrat e saj të parealizuara gjen një burim të fshehtë parash në dukje të pakufizuar në shtëpinë e saj.

Kategoria: DramëKrimThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 114 min

Realizimi:

IMDb: 5.7