Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Cinderella the Cat

Hirushja lufton që t’i shpëtojë planeve të liga të njerkës dhe gjashtë vajzave të saj. Të gjithë jetojnë në bordin e anijes “Megaride”, një anije e bllokur në portin e Napolit, një qytet me të ardhmen e shkatërruar.