PRISNI 5 SEKONDA

Coastal Elites

Pesë personazhe të mbyllur në karantinë, diskutojnë rreth realitetit të sotëm kulturës dhe pandemisë që ka kapluar vendin.

Zhanri: Komedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: N/A

Realizimi:

IMDb: 6.1