• Server 1
  • Server 2

Colombiana

Colombiana: Një vajzë e re, Pasi ishte dëshmitare në vrasjen e prindeve të saj kur ishte e vogel, ajo rritet duke u bërë një vrasëse zemër gur, dhe niset për tu hakmarrë ndaj keqbërësve.

Kohëzgjatja: 108 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.4

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *