Come Away

Pasi vëllai i tyre i madh vdes, Piteri dhe Liza vendosin të shpëtojnë prindërit e tyre nga dëshpërimi derisa të gjejnë zgjidhje midis shtëpisë dhe imagjinatës, duke hedhur bazën për udhëtimet e tyre ikonike në botën e çudirave dhe ishullin magjik.

Zhanri: AventurëDramëFantazi

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 94 min

Realizimi:

IMDb: 5.8

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *