• Server 1
  • Server 2

Conan the Barbarian

Një rikthim spektakolar i filmit kult të 1982-shit me Arnold Schwarzenegger, kësaj radhe i risjellë sipas standardeve bashkëkohore të kinematografisë aksion nga regjisori Marcus Nispel, me aktorë kryesorë Thomas Dean Donnelly, Joshua Oppenheimer, Rachel Nichols dhe Ron Perlman. Pas vrasjes së prindërve, Konani ende fëmijë u shit si skllav. Por vitet kaluan, dhe tashmë burrë, ai do të rikthehet për t’u hakmarrë kundër magjistarit të lig që masakroi tribunë e tij.

Kohëzgjatja: 113 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 5.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *