Search results for "Hong Kong"
HD The Professor and the Madman 2019 7.3
The Professor and the Madman
The Professor and the Madman

The Professor and the Madman

DramaHistoryMysteryThriller 2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
The Professor and the Madman
HD
IMDb: 7.3
124 min

Profesori Xhejms Murei fillon të mbledhë fjalët e para për botimin e parë të Fjalorit Anglisht të Oksfordit në mesin e shekullit të 19-të dhe merr mbi 10.000 fjalë nga…

HD Big Brother 2018 6.3
Big Brother
Big Brother

Big Brother

ActionComedyDrama 2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Big Brother
HD
IMDb: 6.3
101 min

Henri Çen, një marins që vendos të japë mësim në gjimnazin ku ai ka studiuar, ka disa metoda të reja për të tërhequr nxënësit pas mësimit. Atij do t’i duhet…

Country: 
Genre: Action, Comedy, Drama
HD Shadow 2018 7.0
Shadow
Shadow

Shadow

ActionDrama 2018 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Shadow
HD
IMDb: 7.0
116 min

Vendosur gjatë epokës së mbretërisë së tretë të Kinës (vitet 220-280). Historia e një mbreti të madh dhe i popullit të tij, i cili do të përjashtohet nga atdheu i…

Country: 
Genre: Action, Drama
HD Master Z: Ip Man Legacy 2018 6.5
Master Z: Ip Man Legacy
Master Z: Ip Man Legacy

Master Z: Ip Man Legacy

Action 2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Master Z: Ip Man Legacy
HD
IMDb: 6.5
107 min

Ndërsa mundohet të fshihet pas humbjes me Ip Manin, Çeung Tin Çi futet në telashe në përleshje e sipër me një të huaj të fuqishëm.

Country: 
Genre: Action
HD Sex and Zen 1991 5.6
Sex and Zen
Sex and Zen

Sex and Zen

AdventureComedyDramaRomance 1991 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Sex and Zen
HD
IMDb: 5.6
99 min

Një studiues i mësimeve budiste është i bindur që njeriu duhet të jetoj që të plotësoj dëshirat e tij fizike dhe niset në udhëtim me qëllim që të josh gratë…

Country: 
HD Kung Fu League 2018 4.9
Kung Fu League
Kung Fu League

Kung Fu League

ActionComedy 2018 Shiko tani
Vlersimi: 4.9
Kung Fu League
HD
IMDb: 4.9
102 min

Liga e Kung Fu-se : Fei Jingxiong, një artist karikaturash është në një rivalitet me menaxherin e kompanisë se tij për të fituar zemrën e Baoer-it. Ai do te kërkoje…

Country: 
Genre: Action, Comedy
HD Project Gutenberg 2018 6.9
Project Gutenberg
Project Gutenberg

Project Gutenberg

ActionCrime 2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Project Gutenberg
HD
IMDb: 6.9
130 min

Policia e Hong Kongut është vënë në kërkim të një bande falsifikimesh, e drejtuar nga një mëndje djallëzore me nofkën ” Piktori”. Me qëllimin për të zbuluar identitetin e tij…

Country: 
Genre: Action, Crime
HD Cook Up a Storm 2017 6.4
Cook Up a Storm
Cook Up a Storm

Cook Up a Storm

ComedyDrama 2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Cook Up a Storm
HD
IMDb: 6.4
97 min

Dy kuzhinierë të talentuar, njëri i shkolluar në Francë, ndërsa tjetri shef kuzhine i një restoranti të thjeshtë, konkurrojnë në Garën Ndërkombëtare të Gatimit në Kinë. Edhe pse modernja përballet…

Country: 
Genre: Comedy, Drama
HD Robin Hood 2018 5.3
Robin Hood
Robin Hood

Robin Hood

ActionAdventureThriller 2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.3
Robin Hood
HD
IMDb: 5.3
116 min

Historia se si lindi hajduti i famshëm, Robin Hood, për të luftuar lakminë e kishës dhe të politikanëve dhe dëshirën e tyre për pushtet. Nuk është vetëm një histori mbi…

Country: 
HD Iceman: The Time Traveler 2018 3.8
Iceman: The Time Traveler
Iceman: The Time Traveler

Iceman: The Time Traveler

ActionComedyHistory 2018 Shiko tani
Vlersimi: 3.8
Iceman: The Time Traveler
HD
IMDb: 3.8
104 min

Roja perandorake dhe tre miqtë e tij tradhtarë të fëmijërisë, të urdhëruar për ta ndjekur, varrosen aksidentalisht dhe mbahen të ngrirë në kohë. Pas 400 vjetëve shkrihen për të vazhduar…

Country: 
HD L Storm 2018 5.8
L Storm
L Storm

L Storm

ActionCrime 2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
L Storm
HD
IMDb: 5.8
97 min

Agjenti i Komisionit Anti Korrupsion Uilliam Luk dhe oficeri i Njësisë Financiare Lau Po-keung po hetojnë një rast larje parash dhe korrupsioni, por kanë mbetur në një rrugë qorre pa…

Country: 
Genre: Action, Crime
HD Peppermint 2018 6.5
Peppermint
Peppermint

Peppermint

ActionThriller 2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Peppermint
HD
IMDb: 6.5
101 min

Pesë vite pas vrasjes të familjes së saj në mënyrë brutale, Rajli kthehet për tu hakmarrë ndaj vrasësve, porositësit por edhe ndaj vetë sistemit.

Country: 
Genre: Action, Thriller
HD In the Line of Duty 4 1989 7.1
In the Line of Duty 4
In the Line of Duty 4

In the Line of Duty 4

ActionAdventure 1989 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
In the Line of Duty 4
HD
IMDb: 7.1
94 min

Një polic nga Hong Kongu dhe dy polic amerikanë ndjekin një punëtor të dyshuar porti dhe bashkëpunojnë për të zbuluar se i dyshuari është një dëshmitar që arratiset nga CIA…

Country: 
Genre: Action, Adventure
HD Gen-X Cops 1999 5.9
Gen-X Cops
Gen-X Cops

Gen-X Cops

ActionComedyThriller 1999 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Gen-X Cops
HD
IMDb: 5.9
114 min

Ky film ka producent Jackie Chan dhe me regji të Benny Chan. Filmi tregon për Policinë e Hong Kongut që duhet të gjejë eksplozivët të cilët i ka marrë në…

Country: 
HD The Four 3 2014 5.6
The Four 3
The Four 3

The Four 3

ActionCrime 2014 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
The Four 3
HD
IMDb: 5.6
106 min

Pas largimit nga Departamenti Gjashtë, katër ushtarët e perandorisë duhet të bashkohen sërish kundër mjeshtrit Zhuge për ta mbrojtur vendin nga një komplot masiv.

Country: 
Genre: Action, Crime
HD Golden Job 2018 5.7
Golden Job
Golden Job

Golden Job

ActionAdventureCrime 2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Golden Job
HD
IMDb: 5.7
100 min

Një grup mercenarësh bëhen së bashku që të kryejnë një grabitje të mahnitshme.

Country: 
HD The Four 2 2013 5.8
The Four 2
The Four 2

The Four 2

Action 2013 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
The Four 2
HD
IMDb: 5.8
118 min

Katër detektivë, secili me fuqi të mbinatyrshme, i shfrytëzojnë aftësitë e tyre unike dhe të veçanta për zgjidhjen e krimeve dhe kapjen e kriminelëve të fuqishëm.

Country: 
Genre: Action
HD Robin-B-Hood 2006 6.6
Robin-B-Hood
Robin-B-Hood

Robin-B-Hood

ActionComedyDrama 2006 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Robin-B-Hood
HD
IMDb: 6.6
136 min

Thongsi dhe Oktopusi do të rrëmbejnë një fëmijë dhe do t’i duhet që të kujdesen 1 javë për atë derisa ta dorëzojnë atë. Por gjatë kësaj kohe ata krijojnë ndjenja…

Country: 
Genre: Action, Comedy, Drama