Search results for "Morocco"
HD Arn: The Knight Templar 2007 6.6
Arn: The Knight Templar
Arn: The Knight Templar

Arn: The Knight Templar

ActionAdventureDramaRomance 2007 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Arn: The Knight Templar
HD
IMDb: 6.6
139 min

Arn, është një djale i një fisi të rangut të lartë Suedez ai dërgohet në një manastir për tu edukuar për token e tyre të shenjtë si një kalorës për…

Country: 
HD Operation Red Sea 2018 6.7
Operation Red Sea
Operation Red Sea

Operation Red Sea

ActionDramaThrillerWar 2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
Operation Red Sea
HD
IMDb: 6.7
142 min

Historia heroike e një skuadre të vogël të marinës kineze që luftojnë në një territor të huaj, për të shpëtuar pengjet e një sulmi terrorist.

Country: 
HD The Nile Hilton Incident 2017 6.7
The Nile Hilton Incident
The Nile Hilton Incident

The Nile Hilton Incident

DramaThriller 2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
The Nile Hilton Incident
HD
IMDb: 6.7
111 min

Një pastruese është dëshmitare e një vrasjeje në një hotel dhe kjo çështje i ngarkohet një polici, por më vonë do të zbulohet se persona të rëndësishëm nuk duan që…

Country: 
Genre: Drama, Thriller
HD The Message 1976 8.2
The Message
The Message

The Message

ActionAdventureDramaHistory 1976 Shiko tani
Vlersimi: 8.2
The Message
HD
IMDb: 8.2
177 min

Deri në shekullin VII fiset arabe jetonin të ndara. Pas lindjes së islamit Muhamedit s.a.v.s (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) i erdhi meleku më i dashur i…

HD Blood, Sand & Gold 2017 3.8
Blood, Sand & Gold
Blood, Sand & Gold

Blood, Sand & Gold

Action 2017 Shiko tani
Vlersimi: 3.8
Blood, Sand & Gold
HD
IMDb: 3.8
90 min

Pasi një arkeologe zbulon arin e humbur të Sër Frencis Drejk, ajo punëson një mercenar për të gjetur se kush ia vodhi.

Genre: Action
HD 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi 2016 7.3
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

ActionHistoryThriller 2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi
HD
IMDb: 7.3
144 min

Në shtator të vitit 2012 militantë islamikë sulmojnë konsullatën amerikane në Libi, ku vritet ambasadori Stivens. Që nga ky moment, ushtarët dhe personeli do të luftojnë për 13 orë të…

Country: 
HD Babel 2006 7.4
Babel
Babel

Babel

Drama 2006 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
Babel
HD
IMDb: 7.4
143 min

Tragjedia godet një çift të martuar gjatë pushimeve në shkretëtirën Marokene, duke prekur një histori ndërthurëse që përfshin katër familje të ndryshme.

Country: 
Genre: Drama
HD Alexander 2004 5.6
Alexander
Alexander

Alexander

ActionAdventureDramaHistoryRomanceWar 2004 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Alexander
HD
IMDb: 5.6
175 min

Oliver Stone kërkon historinë e vërtetë dhe të mrekullueshme të Aleksandër Manjo (Colin Farrell), që në shekullin e IV P. Krishtit pushtoi Greqinë, Persinë, Afganistanin dhe Indinë: 90% të botës…

HD Queen of the Desert 2015 5.7
Queen of the Desert
Queen of the Desert

Queen of the Desert

AdventureDramaHistory 2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Queen of the Desert
HD
IMDb: 5.7
128 min

Një film nga Werner Herzog, me Nicole Kidman, Rober Pattinson, James Franco, Damian Lewis. Filmi tregon historinë e Gertrude Bell, një personazh që ekzistonte vërtet, me jetën e pasur dhe…

Country: 
HD Days of Glory 2006 7.0
Days of Glory
Days of Glory

Days of Glory

DramaHistoryWar 2006 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Days of Glory
HD
IMDb: 7.0
120 min

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, katër afrikano-veriorë rekrutohen në ushtrinë Franceze për të çliruar vendin nga pushtuesit nazistë, si dhe të luftojnë diskriminimin francez.

Country: 
Genre: Drama, History, War
HD Spectre 2015 6.8
Spectre
Spectre

Spectre

ActionAdventureThriller 2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Spectre
HD
IMDb: 6.8
148 min

Një mesazh i fshehtë nga e kaluara e Bondit e dërgon atë në një shteg të ri për të zbuluar një organizatë keqbërëse. Ndërkohë që M lufton forcat politike për…

Country: 
HD Mission: Impossible – Rogue Nation 2015 7.4
Mission: Impossible – Rogue Nation
Mission: Impossible – Rogue Nation

Mission: Impossible – Rogue Nation

ActionAdventure 2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
Mission: Impossible – Rogue Nation
HD
IMDb: 7.4
131 min

Ithan dhe grupi i tij marrin përsipër misionin e tyre më të pamundur ndonjëherë, zhdukjen e një organizate ndërkombëtare mashtruese të angazhuar për shkatërrimin e IMF-së.

Country: 
Genre: Action, Adventure
HD Kingdom of Heaven 2005 7.2
Kingdom of Heaven
Kingdom of Heaven

Kingdom of Heaven

ActionAdventureDramaHistoryWar 2005 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Kingdom of Heaven
HD
IMDb: 7.2
144 min

(MRETËRIA QIELLORE) është një aventurë epike. Bëhet fjalë për të kaluarën e një luftëtari i cili ka kaluar dekada të gjata në luftë dhe ka pësuar shtypje e humbje të…

Country: 
HD Desert Dancer 2014 6.1
Desert Dancer
Desert Dancer

Desert Dancer

Drama 2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Desert Dancer
HD
IMDb: 6.1
104 min

Afshin Gafarian rrezikon gjithçka për të hapur një kompani kërcimi në Iranin e dhunshëm ndaj mendimeve perëndimore, ku të kërcesh është e ndaluar me ligj.

Genre: Drama
HD Gladiator 2000 8.5
Gladiator
Gladiator

Gladiator

ActionAdventureDrama 2000 Shiko tani
Vlersimi: 8.5
Gladiator
HD
IMDb: 8.5
155 min

Kur një gjeneral Romak tradhtohet dhe familja e tij vritet nga djali i korruptuar i një perandori, ai shkon në Romë si gladiator për t’u hakmarrë.

Country: 
HD The Pyramid 2014 4.6
The Pyramid
The Pyramid

The Pyramid

Horror 2014 Shiko tani
Vlersimi: 4.6
The Pyramid
HD
IMDb: 4.6
89 min

Një grup arkeologesh duhet të zhyten në një sekret të cilit përpjekën të zbulojnë një piramide të humbur, por diçka shkon keq kur ata bien pre një krijese të çuditshme…

Country: 
Genre: Horror