PRISNI 5 SEKONDA

Crank: High Voltage

Çelios përballet me një kriminel kinez i cili i ka vjedhur zemrën e durueshme dhe e ka zëvendësuar me një rrahëse baterie e cila kërkon elektricitet për të punuar…

Zhanri: AksionKrimThriller

Drejtori: ,

Shteti:

Koha: 96 min

Realizimi:

IMDb: 6.2