Crossroads: One Two Jaga

Në periferinë dhe rrugicat e Kuala Lumpur, disa individë me probleme financiare, luftojnë për të rregulluar jetën e tyre duke gjetur shtigje të ndryshme, por ndërthuarja e jetëve të tyre çon në rezultate fatale.

Kategoria: AksionDramëKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 85 min

Realizimi:

IMDb: 6.7