Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

Crush

Skoti i cili rrëmben zemrat e vajzave shumë kollaj, ka gjithçka që një adoleshent mund të kërkojë: bukurinë, popullaritetin, madje edhe një admiruese. E gjitha fillon si një lojë dhe ndjenjat e admirueses sekrete për atletin e shkollës së mesme marrin një kthesë fatale.

Kohëzgjatja: 94 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 5.6