Cut Off

Paul Herzfeld gjen një kapsulë në kokën e një kufome të gjymtuar rëndë, që përmban një numër telefoni dhe një fjalë të vetme: emrin e vajzës së tij.

Kategoria: DramëKrimThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 132 min

Realizimi:

IMDb: 6.7