PRISNI 5 SEKONDA


Death Proof

Dy grupe të ndara femrash që argëtohen, vëzhgohen në kohë të ndryshme nga një dublant filmash i frikshëm dhe i çmendur i cili përdor makinën e tij “Prova e vdekjes” për të ekzekutuar planet e tij vrasëse.

Zhanri: AksionThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 113 min

Realizimi:

IMDb: 7.0